Cautare

14846 de rezultate pentru "titularizare notari npublici 2009 rezultate concurs bucuresti" (4.19 secunde)
Comarnic-Brasov - primul tronson de autostrada din Romania care urma sa fie construit in regim de concesiune, in urma unui parteneriat public privat Contractul de concesiune a tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov a fost castigat de consortiul international Vinci-Aktor, in primavara anului 2009, iar contractul a fost semnat la inceputul acestui an, in 18 Ianuarie 2010.
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Ce prevede protocolul Uniunii Social Liberale • Cele doua parti semnatare ale Aliantei vor participa la alegerile locale cu candidaturi comune pentru functiile de presedinti de consilii judetene, primari de municipii - resedinta de judet si primar general al municipiului Bucuresti, precum si cu liste de candidati comuni pentru consiliile judetene, consiliile locale ale municipiilor resedinta de judet si Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, seful Centrului de Chirurgie si Transplant Hepatic la Cursul international de patologie pancreatica si workshop-ului "Rolul practic al ecoendoscopiei" de la Bucuresti.
‘‘Sub conducerea domnului Lucescu, echipa noastra a castigat in 2009 Cupa UEFA, a devenit de 7 ori campioana a Ucrainei, de 5 ori a castigat Cupa Ucrainei. ... 2, doi ani mai tarziu fiind transferat de Dinamo Bucuresti.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
Pentru prima data, institutul EuroNCAP din Bruxelles a centralizat toate rezultatele obtinute in urma testelor de impact efectuate pe parcursul anului 2009 si a identificat cea mai sigura masina a anului:
El a facut apeluri la solidaritate in vederea indeplinirii obligatiilor pentru intrarea in UE, a denuntat grupurile de interese care se ascund in spatele politicienilor si care influenteaza decizia politica in detrimentul interesului general, a semnalat problemele din Justitie, Sanatate, Administratie, Aparare, a respins acuzatiile puterii de la Chisinau indreptate impotriva Bucurestilor in aprilie 2009 si a sustinut ceea ce el a denumit necesitatea modernizarii statului, inclusiv prin modificarea Constitutiei.
Insa intrebarea cheie ramane mai departe cea ridicata in decembrie 2009, la formarea cabinetului: ... Am spus asta si in 20 decembrie 2009, la formarea cabinetului Boc:
2009, in urma sentintei judecatoresti din 23. ... 2009, in dosarul 6011/118/2008, inregistrat pe rolul instantei pe 25. ... 2009, decizia intrand in vigoare cu incepere de la 17. ... 2009.
Angajatii Combinatului Chimic Azomures primesc retributii suplimentare de numai cateva zeci de lei din profitul inregistrat pe anul 2009, in timp ce in 2008 unii dintre salariati au obtinut prime de pana la 6.000 de lei.
'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Ne-am intalnit la Bucuresti in fata celor doi secretari generali de la Partidul Social Democrat si PNL impreuna cu o delegatie de la ambele partide.
Recent ales consilier judetean, Tiberiu Mateescu (foto) a castigat concursul pentru ocuparea postului de director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt organizat in perioada 18-20 martie la Bucuresti.
Si pedelistii, si pesedistii gorjeni si-au trimis oamenii pentru a candida pe posturile de directori la cateva institutii deconcentrate din judetul Gorj, lucru ce a pus in incurcatura activitatea comisiilor de concurs din cadrul ministerelor.
Invingatorul zilei si cel care a reusit sa-si adjudece premiul de 1000 de lei este Daniel Dima din Bucuresti. El i-a invins pe George Stoian, din Adunati, si pe Andrei Arma, din Bucuresti.
BURGERFEST 2016 isi deschide portile vineri, 13 mai, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani. Premiile cele mai mari, constand in cele 16 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour Romaania, Philips si P&G si sunt impartite in fiecare oras participant la concurs.
google-analytics.com